Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

10. tra 2012.

SKITAM SE I SLIKAM

Nakon sedamnaest godina Puma je ponovno legalno na cesti.Tehnički je prošla bez bilo kakvih problema i već je drugi dan jurila po cestama Hrvatskog zagorja.
Predsjednik Branko Balić pozvao nas je na snimanje priloga za "Globalno sijelo" u prostorije kluba (VW buba klub Hrvatsko zagorje).Prvo smo otišli do radione u Belec gdje su između ostaloga snimali i zelenu bubu,a onda smo otišli do prostorija kluba u Poznanovcu.Moram priznati da je veća zvijezda bila zelena buba,ali i Puma je dobila svojih pet minuta.Moji su "ljubimci" to snimanje odradili na najvišoj razini,a tamo su imali priliku i upoznati njihovog prethodnika popularnog "kanarinca" sa kojim smo Kristina i ja proputovali jedan dobar dio Europe.
Već slijedeće jutro opet smo bili na putu.U cik-cak zore krenuli smo Puma i ja u Breg pri Polzeli na lagani facelifting.Naime tamo su mi kod Klemena stigle felge iz Engleske pa smo otišli na montažu...Put je prošao bez ikakvih problema...Puma je tako i službeno započela svoja putovanja Europom :)) .
Evo i malo slikica...

Puma na snimanju kod Balića u društvu njegove bube i kanarinca...


u dobrom društvu...


kod vulkanizera u Celju...


sa Zeleno-belim čeka mene i Klemena da pojedemo malicu...


na putu negdje oko Krškoga šepuri se sa novim felgama...

1 komentar:

  1. Bravo...to je to...bravo!!!!
    Nema se šta dodat više na sve ovo...

    OdgovoriIzbriši