Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

20. velj 2012.

OD PROIZVODNOG KODA 7577 DO PUME - 3. dio

I tako su radovi napredovali i približavalo se vrijeme lakiranja...Prije lakiranja treba odabrati i boju...razmišljali smo o kombinaciji trula višnja-prljavo bijela ili tamno zelena-krem,ali takvih je već kombija bilo po netu i u Hr,a mi smo htjeli imati nešto drugačije.I dok smo se vozili u auto prema lakireru (koji je nestrpljivo čekao jer je trebao otiči po boje) Kristina je pogledala svoje tenisice i rekla:"A zašto nebi bio sivo-žuti kao znak na mojim tenisicama.Ova kombinacija izgleda baš dobro."
Došli smo kod lakirera,uzeli ton karte i odredili boje...bile je to kombinacija sivo-žuta kao Kristinin znak na tenisicama.
Lakirer je rekao da dođemo drugi dan da vidimo da li je ta kombinacija "dobitna" i to je izgledalo ovako:Uzorak nam se svidio i odluka je pala...kombi će biti sivo-žuti.
Prvo se lakirao gornji dio:


A onda i donji dio:Priča o načinu odabire boje odredila je i ime kombija...prema proizvođaču tenisica po kojima je određena boja,kombi je dobio ime- PUMA.

Nema komentara:

Objavi komentar