Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

8. velj 2012.

OD PROIZVODNOG KODA 7577 DO PUME - 1. dio

T2ab Westfalia proizvedena 17.02.1972.godine (podaci sa M-platea) pod proizvodnim kodom 7577 i isporućena je u Munchen u MAHAG-ov dučan.Tamo ju je kupio gasterbajter T.A. iz Brdovca i vozio se njome po Njemačkoj (a možda i dalje).
Westfalia je prvi puta registrirana u Hrvatskoj 1981. godine kada se T.A. vratio sa privremenog rada.Bila je konstantno registrirana i vožena do 31.05.1997. godine kada je odjavljena i od tada je stajala pod drvetom u dvorištu jedne kuće u Brdovcu.
Nakon 12 godina Westfaliu su pronašli moj prijatelj Krešo i njegov brat,ali zaključili su da je se ne isplati uređivati nego da je dobra samo za dijelove.
Evo kako je izgledala kada su je oni pronašli:Kombi je kupio jedan "zaljubljenik" u zrakom hlađena vozlia,odvukao ga u Karlovac,tamo povadio dijelove koji su njemu trebali,malo ga očistio od mahovine i stavio na forum.Ja sam se zapalio za njega na prvi pogled i za par dana kombi je bio moj (jedino što sam ga platio točno 5 puta više nego što sam mogao kupiti da sam kombi išao pogledati sa Krešom).Kombi je kupljen u 10. mjesecu 2009.godine,ali papirnato još nije bio moj...
Evo kako je izgledao kad je završio u oglasu na forumu:Kupio sam ga i nakon što su ga u Karlovcu "limarski uredili" dovezli smo ga u Svetu Nedjelju u moju garažu.Kombi nije imao papire zbog ostavinske rasprave,ali "zaljubljenik" je dao riječ da će papiri biti gotovi vrlo brzo...
Nekoliko slika kombija prije nego je krenuo u moju garažu:

Nekoliko slika kad je "limarija bila gotova" i na putu za Svetu Nedjelju:1 komentar:

  1. super su mi ti zaljubljenici, očerupaju ionako jadan autić i onda ga nude kao spasioci oldtimera.
    čuo sam za nekog zaljubljenika iz Karlovca.
    Gringo, super je kombijana, drago mi je da si ga tak sredio, Gringo, strait a head.

    OdgovoriIzbriši