Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

5. tra 2009.

SUDAR SPEEDSTERA I AUTOBUSAPunat na Krku...ljeto...vožnja speedsterom na kupanje...

Stajali smo na cesti i čekali da obiđemo zaustavljeni auto.Taman kad smo krenuli...bum!Nismo ni znali što se dogodilo,a već smo o"odletjeli" desetak metara naprijed!Izašao sam iz auta van,a iza mene autobus Čazmatransa!Klinci su plakali (bili su na zadnjem sjedalu),Kristina ih je smirivala,a ja sam bio toliko ljut da su sakrili vozača autobusa!

Došla je hitna i odvezla klince i Kristinu u bolnicu,ali sva sreća nisu imali nikakve veće tjelesne ozljede nego su samo bili u šoku.

Speedster je bio razbijen,ulje je curilo iz motora,kotači se nisu dali okrenuti...a ja sam kipio i kipio (što radi žene i djece,a što radi bube)!

Policija je završila očevid,Kristina i djeca su se vratili iz bolnice,a ja sam trebao osposobiti bubu da možemo do Zagreba.Ulje je curilo kod poklopca ventila i to sam uspio dosta jednostavno popraviti,a zadnji sam vezni lim i blatobrane "izvukao" tako što sam sajlu za šlepanje zakvačio za jedan zid i speedster te kretao sa bubom naprijed.

Speedster je bio "popravljen",potrpali smo stvari u Peugeota (Kristina je na moru bila sa svojim autom,a ja sa speedsterom s kojim smo se vozikali po obali) i krenuli za Zagreb...

Nema komentara:

Objavi komentar