Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

9. ožu 2009.

OPET PROBLEMI


Nakon uspješne subote o kojoj sam pisao i isto tako uspješne nedjelje kad sam sa tatom uspio pripasati vodilice na siceve i sve to zajedno montirati u bubu (stvarno je tatek bio od neprocjenjive pomoći i mogao bi se zvati "jocker improvizacije") došao je ne baš tako perspektivan ponedjeljak.Probudio sam se ukočen,presjeklo me dolje lijevo i ne mogu sjediti,ne mogu hodati,ali najgore je kaj ne mogu niti završavati auto.

Odradio sam današnje poslovne obveze i sada umjesto da se primim bube,tu trkeljam o radovima jer ne mogu sjediti,a kamoli raditi.Malo budem još pričekao,popit ću nekavu tabletu pa ako me popuste bolovi spustit ću se u garažu,a ako ne pričekat ću sutra.Fale mi još tri-četri dana da sve privedem kraju pa sam već nestrpljiv i pomalo umoran od svega.

Evo gore jedan mali filmić kako buba može juriti.Moja baš ne ide tako,ali i ono kaj sam probao je strašno.Obavezno uključiti zvučnike.

2 komentara:

  1. E, moj Gringo, sad kad si pri kraju tebe je presjeklo. Kaj nemaš jockera masažerku? Očito ti treba i taj jocker. Moram priznati da mi je tvoja buba mrak. Još da mi je biti Šogorić pa da ju čujem i provozam (se). Nego, kaj buš ti nakon svega ovoga i kad se otkočiš imal snage i volje pomoći ostalima zainteresiranima za kakvu pomoć i savjet. Znam jednoga koji bi složil 1303 LS, ali ne zna baš niš o mehanici, limariji, ali opako se želi voziti i ima ideju kaj želi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da cijelo ovo vrijeme s nestrpljenjem očekuješ moj komentar no ima li se tu uopće kaj komentirati...Pijem kavu u radnoj sobi za kompom - sama!Jučer mi je sinula odlična ideja dok sam bila kod frizera - A da se pofarbam u metalic zeleno s krem pramenovima? Malo utjehe pružaju bubini prednji blatobrani koji podsjećaju na moj zadnji kraj pa kad se primiš poliranja možda bu kaj!Evo zoveš me u garažu... Pusa

    OdgovoriIzbriši