Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

5. ožu 2009.

INTERIJER


Prednja Recaro sjedala i volan Nardi classico


Zadnja sjedala

Sve su "čukice" montirane i spojene.Sve radi!

Blaupunkt stereo autoradio sa četri mehaničke memorije (još samo čišćenje i ugradnja)


Anlaser nemam živaca gledati,a pogotovo popravljati.Morat će pričekati subotu i Šogorića jer on ima više volje za te stvari.U međuvremenu ja ću se "primiti" interijera."Čukice" smo već spojili i super su sjele...a kako tek svijetle...
Sicevi su tapecirani (majstor Jambrek je to super odradil) i Dubi mi ih je dovezel iz Đurđevca u Zagreb (kako je Šogorić "jocker zovi" tako je Dubi "jocker vozi").Sada moram pripasati vodilice i montirati ih.Nadam se da ću to riješiti u slijedečih par dana.Stranice su također tapecirane,parna brana je došla iz Mid Americana i čeka na ljepljenje.
Blaupunkta sam jučer kupio kod Vjeke (vjerujem da taj čovjek ima največu kolekciju starih autoradija u Hrvatskoj) sada ga moram očistiti,zglancati i ugraditi.
Jedva čekam da posložim sve te sitnice jer već sam nestrpljiv i nemogu dočekati da ispeljam bubu na cestu i napravim koji krug.
Auto sam u garažu upeljao 27.10. prošle godine i od tada traju kemijanja i slaganja po motoru,prednjem ovjesu,kočnicama,interijeru ...Sve je manje živaca,vrijeme je sve toplije,auto sve ljepši i još samo da ga završim...

Nema komentara:

Objavi komentar