Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

14. ožu 2009.

BUBA JE SPREMNA ZA REGISTRACIJU

Noć je,ali buba je gotova.


Srijeda,došao sam s posla oko 14 sati,presvukao sam se i spustio u garažu.Lijep topao sunčani dan,otvorio sam vrata od garaže da se prostor malo ugrije i bacio sam se na bubu.

Otišao sam k baki po siceve,a ona me u prolazu pita:"Goranček,kad je promocija." "U petak bako",kažem ja njoj,a ona kaže:"NE,SAMO NE U PETAK,PETAK JE TRINAESTI!"Mislim si ja ma nema veze,ali ipak...Odluka je pala,danas ću završiti auto i sutra idem na tehnički.
Vratio sam tepihe,montirao zadnje siceve i zadnje stranice.Montirao sam spojler na šiber (hvala Branimiru na spojleru) i stavio prednje siceve.Polako sve slažem,zadovoljstvo raste,sjednem stisnem kuplung...i ponovno mi se otkvačila sajla.Grrrrrr,ne vjerujem.Izgovorim sve ono što se u takvim situacijama izgovori (možda sam rekao i malo više),ponovno skinem pedale,odšarafim sajlu,namjestim je nazad na pedalu i zašarafim na polugu getribe.Ode sat vremena.
20 je sati odjednom se otvaraju vrata garaže.Evo moje ženice nosi mi večeru u garažu.Koja je to čast i privilegija.Ne znam da li je to radi mene,radi auta ili radi toga da se i ona nađe na blogu u pozitivnom kontekstu.Hvala ženice.
Napapao sam se i bacio nazad na interijer.Montirao sam stranice,volan...iii AUTO JE SPREMAN ZA TEHNIČKI.Pogledao sam na sat,22 i 40 i auto je gotov.Umoran kao pas,ali zadovoljan završenim autom došao sam u stan i kad je Kristina čula da je gotovo rekla je:"ALELUJA,GOTOVO JE."
Nema komentara:

Objavi komentar