Kad ste se već odlučili pogledati moj blog red je i da vas pozdravim.Na ovom ćete blogu moći pročitati sve o mojim bubama,kombijima i njihovim transformacijama,a vjerujte mi,bit će ih puno.

POZDRAVW !!

14. ožu 2009.

BUBA JE REGISTRIRANA
Jutro je svanulo,došao je i taj dan.Ispeljao sam bubu iz garaže i krenuo.Morao sam prvo do benzinske pumpe po "juhicu",a onda do stanice za tehnički pregled.

Prednji kraj,kočnice,svjetla-sve je savršeno,ali eko-test katastorfa.Dobro,ne može niti biti bolji kad nisam još uštelao frge.Kad malo razvozim auto i sve lijepo sjedne,onda budemo i to riješili.Tehnički sam prošao,platio osiguranje,registirao auto i krenuo na posao.Vozio sam se ponosan gradom kad odjednom motor je počeo raditi na dva cilindra.Bio sam stotinjak metara od Kristinine škole i otišao kod nje.Sparkirao sam se u školsko dvorište,izašao iz auto,a iza mene trag na cesti i smrad benzina.Otvorio sam haubu i mao što vidjeti.Odšarafio mi se i ispao šaraf ispod ulaza benzina u frgu i sav mi je benzin curio van.Sreća da se nije motor zapalio.Zato je motor i radio na dva cilindra kad nije uopće dobivao benzin u frgu.

Uzeo sam Ravicu od Kristine i otišao na posao,a buba je ostala u školskom dvorištu zajedno sa tragom od benzina iza nje.

Odradio sam sastanke i gradilišta,vratio se u školu,zafrknuo rukave od košulje i primio se posla.Srećom,šaraf je ostao na limu motora pa sam ga našao i vratio na njegovo mjesto.Buba je upalila i radila na sva četri cilindra.Kvar je riješen.

Nema komentara:

Objavi komentar